Ο ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΣ

Κέντρο Προσχολικής Αγωγής - Βρεφικός Παιδικός Σταθμός - Νηπιαγωγείο

 

Στεγαζόμαστε σε μια όμορφη νεοκλασική μονοκατοικία, που διαθέτει ευρύχωρες, ευήλιες αίθουσες και επίπεδη αυλή με καταπράσινη βλάστηση που τη καθιστούν ιδανική για νηπιαγωγείο.

Επιθυμία μας είναι να μεταμορφώσουμε το περιβάλλον των παιδιών που συνωστίζονται στα στενά διαμερίσματα. Το διώροφο σπίτι μας, πλήρως ανακαινισμένο τον Αύγουστο του 2017,  επέτρεψε να είμαστε ο μοναδικός παιδικός σταθμός στο Γαλάτσι που έχουμε διαθέσει έναν ολόκληρο όροφο στα πιο μικρά μας παιδιά από 3 μηνών μέχρι 2 ετών. Ο δεύτερος όροφος όπου φιλοξενούνται είναι εντυπωσιακός.

Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό του είναι οι μεγάλες αίθουσες με τα ψηλά ταβάνια και τα μεγάλα παράθυρα που ανοίγουν προς την εξωτερική αυλή και επιτρέπουν στα παιδιά να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον με πνοή άνεσης χώρου, ελευθερίας και με το φυσικό φώς να διαχέεται παντού. Έχουμε αποσύρει τα έπιπλα σπιτιού ενώ οι ντουλάπες είναι χωνευτές και χωρίς γωνίες. Τα μικρά έχουν την ευκολία να μπουσουλήσουνε ελεύθερα και με ασφάλεια στο χώρο. Το αποτέλεσμα είναι όταν το παιδί επιστρέψει στο σπίτι να είναι ευδιάθετο και χαρούμενο και αυτό το βλέπουν οι γονείς και μας το λένε.

 

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του παιδικού σταθμού είναι η δική του καταπράσινη αυλή, που περιστοιχίζεται από δενδροστοιχία και έχει διαμορφωθεί σε χώρος παιχνιδιού.

Σε ένα μαγευτικό περιβάλλον, τα πιο μεγάλα παιδιά από 2,5 έως 6 ετών, χωμένα μέσα στο πράσινο και τα δέντρα παίζουν ελεύθερα ή ξεκουράζονται στη σκιά από ελιές, πεύκα, νεραντζιές, λεμονιές, ροδιές και γιασεμιά. Οι ευωδιές και τα χρώματα τα συναρπάζουν, στο παιχνίδι με το χώμα ανακαλύπτουν τα σαλιγκάρια, τις πεταλούδες, τις πασχαλίτσες, τις φωλιές των πουλιών και το τραγούδι τους όταν πετούν από δέντρο σε δέντρο.

Ελάτε να δείτε πόση χαρά ζωγραφίζεται στο πρόσωπό τους όταν ανοίγουν την αγκαλιά τους και την τρυφερή ψυχή τους στη φύση και στα μικρά της πλασματάκια.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή ξενάγηση στον χώρο, μόνο κατόπιν ραντεβού με τηλεφωνική επικοινωνία στο : 210-2015083

 

Ο πρότυπος βρεφικός παιδικός σταθμός - νηπιαγωγείο ΤΑ ΚΡΙΝΑΚΙΑ εξυπηρετεί τις περιοχές:  Γαλάτσι, Πατήσια, Λαμπρινή, Κυψέλη, Περισσός.

Copyright © 2021 Ta Krinakia Paidikos Stathmos. All Rights Reserved ® | Web Design, Development & Powered by BrainArt® Web Solutions | Οροι Χρήσης

MENU